Espectacles


Circ Llull
Al Circ Llull han triat al Lleó com a representant de totes les bèsties, el seu rei, i aquest ha nomenat a tots els seus ajudants, quedant marginada de la tria la guineu, la Renard, cosa que no ho admet i prepararà totes les intrigues i trames per a destronar al Lleó.

Tot s'hi val per tal de manar. La Renard es valdrà de tots els altres animals del circ per intentar eliminar al Lleó, però aquelles bèsties del circ que primerament van ser manipulades impediran que la Renard se surti amb la seva, però no precisament per fidelitat al seu rei ...

Traïcions, venjances, falsedats, infidelitats ..., però també corredisses, amagatalls i garrotades és el ‘Circ Llull’. Adaptació del ‘Llibre de les bèsties’ de Ramon Llull, que està ambientada en un circ clàssic on els personatges van realitzant dels seus números a mesura que es va desenvolupant la trama. Espectacle de putxinel·lis del tipus català i ombres.

Barrabassades


 Les extraordinàries aventures de Perico Calderer


Hi ha persones que són extraordinàries i tenen aventures extraodinàries, però en Perico no és una d'elles. Senzillament és un nen amb molta imaginació, com tots els nens i nenes, que pot veure un japonès allà on no hi ha cap, que no para fins aconseguir portar la lluna a la seva cambra i que sobreviu a la rebel·lió de les coses.

Espectacle basat en tres contes de Pere Calders: Invasió subtil, La lluna a casa i La rebel·lió de les coses.

Espectacle de sala amb foscor total que requereix un escenari mínim de 6 x 8 m i de 55 minuts de durada.


 Les històries del Senyor BorraEspectacle de petit format de 45 minuts de durada adaptable a espai interior i exterior          Escudella de reis

 
Espectacle de tall medieval, en què uns còmics deambulen per carrers i places buscant aquells i aquelles que vulguin escoltar les històries que han arreplegat pel món. Històries que parlen sobre les rareses i peculiaritats d'aquells que es fan anomenar reis, i que són explicades amb titelles utilitzant el seu carro com a escenari.Coneixerem al Rei que tenia el nas vermell i viatjarem a l'Iran per saber com s'ho va fer el soldà per no compartir el formatge amb els ratolins de palau. O potser va haver d'aprendre a compartir-lo? A toc de pandero i flabiol, sabrem per causa de la maldat de quin monarca per què el vidre es trenca.Nota: Cal tenir en compte que les actrius i actors manipuladors no van amplificats, per tant l’abast acústic i auditiu és limitat i també condicionat per les característiques acústiques ambientals de l’espai on realitzar l’espectacle. Durada aproximada d'una hora.

       L'altre Sant Jordi                                                       

Sant Jordi mata el drac? El drac mata a Sant Jordi? O potser Sant Jordi mata la rosa? O el drac mata el llibre? O el llibre mata el drac i la rosa a Sant Jordi …? 
Tots aquests dubtes es desvetllaran al sentir la narració de l’autèntica llegenda de St. Jordi que en Roc i la Mina en faran. Ajudats per un petits actors il•lustraran la tradicional història d’aquests personatges.    

Espectacle de titelles d'interior o exterior, basat en la llegenda de Sant Jordi. Música en directe: flauta i acordió diatònic. Durada aproximada d'una hora.
            
Bestiolari casolàBestiolari casolà  és un espectacle pels més menuts, per nens  i nenes a partir de 3 anys. Inspirat en els bestiaris, combina el món dels animalons, tan atractiu pels infants, amb petits poemes. 

Gràcies a la seva imaginació, la Mina, veu com objectes quotidians van prenent vida, fent així aquest Bestiolari casolà.

Un llapis, un raspall de les sabates, un ratolí de l’ordinador, un despertador ..., es transformen en improvisats titelles dalt de l’escenari. Són aquestes bestioles, les que van sorprenent, espantant i, fins i tot, fent enfadar a la Mina. Però gràcies a un llibre que l’acompanya constantment, pot arribar a conèixer-les millor.

Espectacle de petit format amb una durada de 35 minuts.


 
Bon Profit, MiquelHi havia una vegada en Miquel.
Hi havia una vegada en Martí.
Hi havia una vegada en Pol.

Tres contes que ens aproparan diferents aspectes de la vida i obra del poeta com ho són la fàbrica a partir  del poema Elionor o la invalidesa amb el poema Plou i fa sol. Sense deixar de banda, és clar, els populars poemes del llibre Bon Profit.

Espectacle de titelles de petit format farcit de poesia de Miquel Martí i Pol. Durada aproximada de 45 minuts. Per a nens i nenes a partir de 4 anys.