Poesia

 Bon profit, Miquel


Hi havia una vegada en Pol.
Hi havia una vegada en Martí. 
Hi havia una vegada en Miquel.
Tres contes que ens aproparan diferents aspectes de la vida i obra del poeta com ho són la fàbrica a partir  del poema Elionor o la invalidesa amb el poema Plou i fa sol. Sense deixar de banda, és clar, els populars poemes del llibre Bon Profit!

Espectacle de titelles de petit format farcit de poesia de Miquel Martí i Pol. Durada aproximada de 45 minuts. Per a nens i nenes a partir de 4 anys.

 
Bestiolari casolàQuè passa quan esperem amb emoció l’arribada de diumenge durant tota
la setmana, - perquè diumenge serà un dia assolellat, fantàstic i anirem al zoo amb els pares! - i diumenge és finalment un dia plujós i ple de mocs?Doncs passa el que li passa a la Mina. Que ha de tenir paciència per estar-se al llit i posar-se bona.

Mentre llegeix un llibre per passar l’estona, comença a sentir uns sorolls estranys que la portaran a descobrir que  a casa té un zoo molt especial. Un zoo ple de bèsties, feres, cuques i altres animalons. Tot de bestioles que viuen dins casa seva i que poden deixar-se veure en qualsevol moment.


Per això cal estar molt atents. Amb els ulls ben oberts, però amb les orelles també, per escoltar els poemes que acompanyen aquestes bestioles. Ja que en la tradició dels bestiaris, les bestioles sempre venen acompanyades de poesia


Bestiolari casolà  és un espectacle pels més menuts, per nens  i nenes a partir de 3 anys. Inspirat en els bestiaris, combina el món dels animalons, tan atractiu pels infants, amb petits poemes pels més petits.


Espectacle de petit format amb una durada de 35 minuts.